Suomen markkinointiviestinnän ala yhdistää voimansa auttamaan Ukrainaa pois pimeydestä

Ukrainassa alkaa jo kolmas talvi keskellä sotaa ja tuleva kausi voi osoittautua kriittiseksi sodan väsyttämälle maalle. Tämä ankara talvi vaatii meiltä kaikilta tukea, eivätkä suomalaiset markkinointiviestinnän alan yritykset aio unohtaa Ukrainan hätää. Yhteisvoimin lähdemme keräämään varoja ukrainalaisten tukemiseksi “Suomen markkinointiväki Ukrainan puolesta” -keräyksen avulla.

Keräyksen tavoitteena on kerätä vähintään 25 000 euroa marraskuun loppuun mennessä, jolla ostetaan ja varustetaan maastoauto Ukrainaan. Autoon asennetaan generaattori, huopia ja lääkintävarusteita, jotta se voi palvella sodan etulinjassa talven ankarissa olosuhteissa. Markkinointiviestinnän alan yritysten ja yksityishenkilöiden lahjoittama auto on osa joulukaravaania, joka vie apua Ukrainaan ennen joulua.

Tämän keräyksen käytännön järjestelyistä vastaa Karavaani Ukrainaan -hyväntekeväisyysyhdistys, joka on toimittanut jo kymmeniä erikoisajoneuvoja suoraan Ukrainaan. Yhdistyksen toiminta on suoraviivaista ja tehokasta, ilman välikäsiä tai tehottomia organisaatioita.

Miten voit osallistua? Markkinointialan yritykset ja yksityishenkilöt voivat lahjoittaa seuraavasti:

  • Tilinumero: FI9140550017735560
  • Vastaanottaja: Karavanen till Ukraina rf
  • Viitenumero: 6226
  • Viesti: Suomen markkinointiväki Ukrainan puolesta

Lahjoituksille ei ole asetettu minimisummaa. Mitä nopeammin keräystavoite saavutetaan, sitä nopeammin auto saadaan toimitettua Ukrainaan. Osallistuminen keräykseen on myös hyvä tapa käyttää esimerkiksi joulukorttivarat hyvään tarkoitukseen.

Lahjoituksen myötä yritykset voivat hyödyntää osallistumistaan esimerkiksi asiakaskirjeissä, sisäisessä markkinoinnissa tai sosiaalisessa mediassa. Haastamme koko markkinointialan mukaan tähän elintärkeään keräykseen ja toivomme, että sinäkin lähdet mukaan auttamaan!

Yhdessä voimme tehdä konkreettista hyvää.

Marketing Finland, markkinointiviestinnän väen puolesta

Lisätietoja ja MobilePay-linkin voit pyytää osoitteesta info@marketingfinland.fi

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 − 2 =